Hallo Claudia

Over dit weblog

Hallo Claudia is de nieuwste webstek van Claudia Z., doorgewinterde professional met meer dan 15 jaar managementervaring. Na een rijkgevulde carrière aan de top van tal van vooraanstaande bedrijven (FMCG, finance en automotive) richtte Claudia in 2001 haar eigen adviesbureau op. Als consultant werkt ze voor ondernemingen in uiteenlopende sectoren en komt ze dagelijks in contact met leidinggevenden en werknemers die hun weg proberen te zoeken in de complexe jungle van het bedrijfsleven.  Speciaal voor hen creëert Claudia nu dit weblog.

Claudia: “Overal waar ik kom, klampen mensen mij aan met hun vragen en problemen. Heel vaak zijn de issues waarmee ze worstelen universeel. Iedere werknemer ergert zich wel eens aan zijn baas en elke manager wenst zijn team wel eens naar de verdoemenis. Daarom wil ik op dit weblog de steeds terugkerende vragen beantwoorden die ik tijdens gesprekken, in de wandelgangen of in mijn mailbox voorgeschoteld krijg. Mijn antwoorden zullen niet altijd overeenstemmen met wat de theorie ons voorschrijft, maar ik hoop dat ik de vraagsteller – en ook mijn lezers – aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen praktische tips en tricks kan aanreiken die echt het verschil maken op de werkvloer.”

Heb je ook een vraag voor Claudia?

Plaats een reactie

Problemen op het werk? Een netelige situatie met je baas of werknemer? Hallo Claudia is een onmisbaar kompas om te overleven in de jungle van het moderne bedrijfsleven. Managementconsultant Claudia Z. laat elke week haar licht schijnen over de meest prangende vragen over leven en overleven op de werkvloer.

Archief